Vir Graad 12s: afslag in eerste semester op AKG-werkboek

Die universiteit waar jy gaan aansoek doen om toelating, gaan heel waarskynlik versoek dat jy jou NBT-AKG toetsresultate insluit by jou aansoek. Daar is nou n spesiale aanbod op ons werkboek van oefentoetse en antwoorde:  was R330, nou R285.

Waarom die korting? Wel, professor Albert Weideman, outeur van die boek, Akademiese geletterdheid: Vyf nuwe toetse, wil leerders aanmoedig om vroeg te begin roer. As jy betyds roer, sal jy jouself na behore kan beoordeel en jou sterk en swak punte kan identifiseer.

Om ‘n toets van akademiese en kwantitatiewe geletterdheid te skryf, is alles behalwe kinderspeletjies. Dit verg intense konsentrasie en betrokkenheid van die kandidaat. Die toetse trek jou in, selfs al beskik jy oor buitengewone taalvaardigheid. Selfs ‘n oefentoets — en daar is vyf in ons werkboek — neem ‘n volle uur-en-‘n-half! So: sit genoeg tyd opsy — daar is baie op die spel!

Bestel die boek hier:

https://geronimotech.co.za/order/

Nog inligting

As jy meer oor die werkboeke wil weet:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s